Le Neta åbnede først i Stockholm, Sverige, som et forsøg på at representerer den traditionelle Mexicanske Taquerias scene.

På Mexicansk Spansk slag betyder La Neta “Sandheden”/”Det Sande”. Ingen andre ord beskriver bedre, hvad det handler om.  Udfordringen  i forhold til produkerne til La Neta lå i forhold til at de skulle være meget hurtig klar til brug.

Papir emballagen skulle bruges allerede til den københavnske festival Haven. Haven Festivallen er opstået i samarbejde med Claus Meyer, restaurant Noma, Bruce David Dessner fra bandet The National samt bryggeren Mikkel Bjergsø, som har bryggeriet Mikkeler.

Vi kan godt lide udfordringer, så La Neta fik også leveret sine taco bakker og taco bokse indenfor 2 uger.

My Bagels er en cafe som specialiserer sig i lækre sandwiches og selvfølgelig bagels.

Til My Bagels har vi produceret sandwich papir, take away pose samt servietter med logo.

For at kunne give vores klient det bedste produkt til den bedste pris, har vi tilbudt vores kunde en pose uden hank. Denne type papirspose bruges ofte til salg i burgerkæder. Fordelen ved denne type poser er prisen, i forhold til almindelige bæreposer med hank også ofte kaldet sushi poser.

Posen er idelt tilpasset til at servere sandwich og “My Bagels” Eftersom vores klient, ved bestillingstidspunktet var ejer af et spisested, tilbød vi også hjælp til logistik og opbevaring. Både poser, servietter samt sandwich papir med logo, leveres efter brugsbehov.

Dhaba er en Indisk restaurationskæde. Derudover har de også steefood på festivaller samt på Reffen, som er københavns største.

Til Dhaba har vi produceret take away poser, papkopper (papirkopper) samt wrap papir. Derudover leverer vi også spiselige, koposterbare og bionedbrydelige tallerkner samt PLA bestik.

Efter behov har vi  også designet og produceret stickers og klistermærker med logo. Helt unikt har vi produceret og designet wrap og sandwich papiret, som imiteret indisk avispapir.

Meget specifikt ved streefood er også magel på plads, så derfor skal logistikken være i orden. Derfor leverer vi også varer ud til Reffen, flere gange om ugen

Pastor er et hyggeligt sydamerikansk spisested som serverer mexicansk mad.

Du finder dem både i Købanhavn samt i Helsingør. Pastor tilbyder også catering for lukkede selvskaber og har også en foodtruck. Til Pastor har vi produceret kinaæsker(taco boxe), wrap papir til burritos samt store papir poser til take away med logo.

Til Pastor har vi også tilbudt udvidet service i forhold til opbevaring og opmagasinering. Alle produkter så som Tacobokse(kinaæsker), poser, sandwich papir  m.m. tilbydes med løbende levering. Som et nyt koncept har vi også produceret klistermærker og sticker i multi coulours, til nemmere at definere madindholdet i de forskellige indpakninger til take away.

Sushi Home er en dejlig restaurant, som er opstået ud fra kærligheden til det japanske køkken.

For Sushi Home, var et af det vigtigste krav at reducere mijøomkostninger for deres emballage. Derfor har vi udviklet en mere bæredygtig, komposterbar og mere miløvenlig embalage.

Produktserien af sushi bokse reducerer plastik forbruget med op til 80%,da hovedparten er lavet af FSC papir og skåner derved bedre miljøet.