FRANKIES - ET PIZZERIA, SOM ER TRENDSÆTTER

Lyserød er bestemt ikke en farve, man forbinder med en traditionel italiensk pizza. Ikke desto mindre har FRANKIES - en pizzeria, der er en del af Madklubben, skabt af en legendarisk ejer af de mest populære danske restauranter - formået at bryde gamle mønstre og åbne døren til en ægte succes. Der er ikke nogen i København, der ikke kender den charmerende, lyserøde æske

FRANKIES kendetegn er den glade stemning og legen med farver. De intensive smagsnuancer og farver er her forenet med det stilrene danske design og hygge. Alt dette har været en inspiration for den karakteristiske lyserøde pizzaæske. Vores opgave var at designe et sæt af take away papiremballage, inklusive pizzaæsker med påtryk, bægre med logo, reklamelabels, papir med logo og vådservietter med logo. Den lyserøde farve og det moderne, muntre design gør, at FRANKIES emballage huskes.

LA NETA er en mexicansk restaurant, der er en del af ølbryggeriet "Mikkellers" forretningsgruppe.

Vi har haft kort tid til at udføre opgaven, men det har ikke begrænset vores kreativitet. På papiræskerne ser vi Henry og Sally - et forelsket par tegnet af Keith Shore, som er en anerkendt kunstner og Mikkellers kreative direktør. Man kan følge parrets eventyr på Mikkellers øletiketter. En anden figur på restaurantens æsker er La Sirenita, dvs. Den Lille Havfrue - Københavns vartegn.

Papiremballagen blev bestilt til Haven Festival - den københavnske musik- og madfest. Festivalen er skabt af Claus Mayer, der var med til at etablere den berømte restaurant NOMA, Bryce David Dessner fra gruppen The National og bryggeren Mikkel Borg Bjergsø, Mikkellers stifter.

Vi kan godt lide udfordringer; LA NETA fik sine papirbakker og tacosæsker kun 2 uger efter vi havde modtaget ordren!

DHABA ER EN INDISK RESTAURANTKÆDE, SOM OGSÅ ER EN STREET-FOOD VERSION UNDER FORSKELLIGE FESTIVALER OG PÅ REFFEN - DET STØRSTE STREET-FOOD MARKED I KØBENHAVN.

I DHABA kan du nyde en lækker lamme- eller vegetarcurry, tilsat en masse krydderier og ... kærlighed! De indiske retter bliver oven i købet serveret på spiselige og bionedbrydelige tallerkner lavet af 100% hvedeklid.

Denne innovative løsning fra Polen er ved at bjergtage København, og Fastpack, som er eneforhandler af de bionedbrydelige tallerkner i Danmark, leverer både dem og engangsbestikket af hvedeklid eller bioplast (PLA) til DHABA.

Vi har også designet take away papirposer til restauranten samt papirbægre med påtryk, sandwichpapir og labels med logo. En særlig opgave for os var at designe og fremstille indpakningspapir, der imiterer en indisk avis. Et karakteristisk træk ved street-food er beskeden lagerkapacitet. Vi leverer derfor alle nødvendige artikler til food trucks løbende, et par gange om ugen.

Meget specifikt ved streefood er også magel på plads, så derfor skal logistikken være i orden. Derfor leverer vi også varer ud til Reffen, flere gange om ugen

PIZZERIA DEJ HYLDER DEN ITALIENSKE TRADITION FOR AT NYDE MADEN.

Det danske ord ´dej´ i spisestedets navn indikerer, at pizzadejen er et væsentligt element i firmaets dna. En pizza anses her for at være et udsøgt produkt, der både kan vække begejstring hos en gastronom og hos en almindelig brød- eller pizzaspiser.

DEJ er et hyggeligt sted med masser af grønne planter, god musik, fantasifulde coctails og et menu, som kan tilfredstille enhver smag. Her kan man nemlig både bestille en traditionel italiensk pizza og veganske eller glutenfrie retter. Det er en rigtig stor fornøjelse at lave projekter for sådan nogle steder.

Vores papiremballage med påtryk og logo var her inspireret af italiensk elegance og skandinavisk minimalisme. Vores take away emballagesæt bestående af en pizzaæske med påtryk, bægre med et logo,en take away reklamepose og papir med et logo danner en harmonisk helhed med restaurantens æstetiske udtryk.

My Bagels er en cafe som specialiserer sig i lækre sandwiches og selvfølgelig bagels.

Til My Bagels har vi produceret sandwich papir, take away pose samt servietter med logo.

For at kunne give vores klient det bedste produkt til den bedste pris, har vi tilbudt vores kunde en pose uden hank. Denne type papirspose bruges ofte til salg i burgerkæder. Fordelen ved denne type poser er prisen, i forhold til almindelige bæreposer med hank også ofte kaldet sushi poser.

Posen er idelt tilpasset til at servere sandwich og “My Bagels” Eftersom vores klient, ved bestillingstidspunktet var ejer af et spisested, tilbød vi også hjælp til logistik og opbevaring. Både poser, servietter samt sandwich papir med logo, leveres efter brugsbehov.

PASTOR ER NAVNET PÅ TO HYGGELIGE MEXICANSKE RESTAURANTER, DER LIGGER I KØBENHAVN OG HELSINGØR.

Tre søskende med mexicanske rødder: Juan, Hans og Anita Alvarez har opfylt deres største drøm ved at åbne en autentisk mexicansk restaurant i Danmark. Deres klassiske tacos, quesadillas og burrito kan gøre selv den mest grå danske dag lysere.

Vi har designet et sammenhængende take away emballagesæt til PASTOR i livlige orangefarver, blandt andet en særlig æske til tacos, papir med logo til burritos, papirposer med påtryk og stickers med logo.

Restauranterne har ikke store baglokaler, og vi har derfor tilbudt at opbevare deres individualiserede emballage på vores lager. Leverancerne af papirartiklerne er tilpasset restauranternes behov.

SUSHI KATEI ER ET FUSIONSKØKKEN, SOM INSPIRERET AF DEN JAPANSKE TRADITION SKABER OVERRASKENDE SMAGSKOMPOSITIONER.

Restauranten har en avantgardistisk tilgang ikke kun til maden, men også til måden at servere den på. Vores opgave bestod i at designe og fremstille moderne, elegante papiræsker til sushi,sushibakker og papirposer med påtryk.

´Katei´ betyder ´hjem´. Sådan et navn forpligter. Restauranten interesserer sig derfor ikke kun for de retter, der serveres, men også for vores planet - det fælles hjem. Den ønsker at begrænse den daglige brug af plastik.

Vi var de første, der indførte sushiæsker af papir, der udkonkurrerede de udbredte plastikbakker. Samtidig har vi skabt et nyt reklamemedie for sushirestauranten ved at trykke kreativ grafik, logoer og oplysninger om firmaet på emballagen.

UGOOD - EN SMAG AF UGANDA

Vores individualiserede emballage er inspireret af Ugandas kunst og det lokale køkken.

Opgaven bestod i at designe og fremstille et sammenhængende take away emballage - en papirpose med logo, æsker med låg, sandwichpapir med spændende etnisk grafik og labels samt etikettermed logo.

Emballagens farverige, glade mønstre får en til at tænke på en eksotisk ferie og er en ideal ramme for UGOODs retter.

SUSHI HOME ER ET SÆRLIGT SPISESTED, DER ER OPSTÅET AF KÆRLIGHED TIL DET JAPANSKE KØKKEN.

Vores kundes vigtigste ønske var at reducere brugen af kunststofemballage, og vores udfordring bestod derfor i at tilbyde et økologisk alternativ til sushiæsker af plastik.

Vi har valgt papir. Fordelen ved papiræsker er muligheden for at bruge et hvilket som helst påtryk. På den måde får man ikke kun en spændende indpakning, men også et fantastisk reklamemedie, der gør det muligt at adskille sig fra konkurrenterne.