Om Os

Fastpack
Vi har flere års erfaring med mange virksomheder. Takket være denne løbende erfaring, ved vi, hvordan vi kan imødekomme vores kundes behov og tilbyde de bedste og mest innovative løsninger.

Hvad skiller os ud?
Vi tilbyder en total-service. Alt lige fra basis design til helt unikke design,produktion og logistike opgaver tilbydes.

Martin Lehrmann

Sales Manager
EN / DK / SE / PL
+45 51945484
kontakt@fastpack.dk

Din personlige kunderådgiver i Fastpack. Når du er ved at afgive en ordre på vores hjemmeside, vil Martin kontakte dig for at aftale detaljerne. En af hans opgaver er at følge dine konkurrenters gøren og laden. Hans mål er at vælge sådanne unikke papirprodukter og påtryk, der effektivt vil kunne fremhæve dit brand. Uanset din branche vil han foretage en omhyggelig analyse af dine behov og fortælle dig om ekstra muligheder. Han vil udarbejde det mest optimale tilbud og give din ordre videre til produktionschefen, så du kan du få et overslag allerede et par dage senere.

Rafał Jan Stępień

Production Manager
EN / DK / PL
+45 52717375
rafal@fastpack.dk

Rafals rolle i Fastpack består af et upåklageligt management og ekstraordinære koncepter. Det er ham, der udarbejder unikke logoer og finder grafiske løsninger sammen med firmaets grafiske designere. Han tager hensyn til dit brand og din målgruppe og sørger for at få fremhævet dit firma i forhold til konkurrenterne.

Han kender produktionsprocessen ud og ind og sørger for, at din ordre fuldt ud svarer til dine forventninger. Det er Rafal, der udarbejder et fordelagtigt overslag, og det er også ham, der står for leveringssikkerheden. Han laver statistikker og analyser, og takket være det kan han forudse, hvornår du får brug for næste leverance. Han sørger for, at du ikke overraskes af manglende levering af dine produkter eller emballage.

Fastpack historie

2014

Stor opblomstring af nye slikbutikker i Danmark. Fastpack følger trenden og fokuserer på at lave grafiske løsninger. I slut 2014 produceres og leveres 80% af slik-poser med logotryk i Danmark af Fastpack.

2015

Vi tænker på miljøet. Fra 2015 er al vores emballage produceret med FSC certifikat, hvilket betyder at alle råmaterialer, som bruges kommer fra bæredygtig og ansvarlig skovhugst.

2016

Streetfood i København og Aarhus begynder for alvor at blive populært. Fastpack følger trenden og implementer FOODTRUCK løsninger, hvilket vi kalder fuld pakke løsninger.

2016

Vi udvider vores gastronomi-sortiment til også, at indeholde bionedbrydelige produkter. Fastpack bliver ene-leverandør af 100% BIONEDBRYDELIGE TALLERKENER lavet af hvedeklid.

2017

Fastpack, med sub-brand Eataplate.dk, bliver bl.a. brugt til Meyers - Haven Festival og folkemødet på Bornholm.

2017

Komplet pakke løsning tilbydes. Vi har altid et udvikler-team klar, som finder de kreative, grafiske og produktions-løsninger som i har brug for. Tre gode grunde til at samarbejde med os. Lager, logistik og fragt tager vi os selvfølgelig også af!

De valgte os

 

Certifikater

 

certificates

Vores produkter produceres under FSC standarden, hvilket står for Forest Steward Council. FSC standarden garanterer, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det også en garanti for, at skovdriften tager hensyn til skovens mangfoldighed og at de mennesker som, arbejder der, er sikret en uddannelse, sikkerhedsudstyr og rimelig løn.

Alle vores produkter er selvfølgelig certificeret til brug og kontakt med fødevarer.